mandag den 29. januar 2018

AT 2018: "Alternativer – ideer til forandring og fornyelse"

På gymnasiets hjemmeside finder du generelle oplysninger om AT, og logger du ind på intranettet, kan du også downloade "AT Bogen"

På emu.dk finder du Undervisningsministeriets introduktion til årets emne, ligesom du kan finde inspiration til emner i de forskellige fag og studiemetoder til AT. Fx. er der god inspiration til opgaveemner, hvis du overvejer at skrive i historie.

I gymnasiebiblioteket er der udstillet en lang række bøger, der kan inspirere dig i valg af fag og emne. Vi bestiller bøger hjem fra andre biblioteker i landet, men husk at være i god tid :) Du kan også selv bestille på bibliotek.dk.

Videnskab.dk har samlet en lang række artikler, der relaterer sig til årets emne.

Faktalink rummer en lang række emner, du kan bruge til AT 2018, fx.'Borgerløn', 'Hippiekulturen i 1960'erne' og 'Klimaforandringer og grøn omstilling' Artiklerne er særligt brugbare, når du skal danne dig et overblik over et emne, og når du skal inspireres til videre læsning om dit emne. Du skal bruge uni-login til basen, som du finder gennem SkoDa. Det er også her du finder Infomedia, som indeholder artikler, anmeldelser mv. fra danske aviser. Infomedia er særligt brugbar for dig, der skriver om et aktuelt emne indenfor et område, hvor der endnu ikke er udgivet litteratur.

Forlaget Columbus har lavet en inspirationsside til AT 2018 med særligt fokus på samfund, historie og psykologi.

Der er stor hjælp at hente i den engelsksprogede database, "Science in Context", som du får adgang til via Frederikshavn Kommunes Biblioteker. Databasen dækker et væld af emner indenfor naturvidenskaben.



Blogindlægget udvides løbende gennem AT perioden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar